Росія використовує «режим тиші» в свою користь і збирає ще більше військових ресурсів

Росія використовує «режим тиші» на Сході України для того, щоб накопичити побільше військових ресурсів і підготувати свої війська для продовження ведення бойових дій.

Так, на території Ростовської області, поблизу кордону з Україною, розвідники ГІ «Права Справа» зафіксували концентрацію військових і бойової техніки ЗС РФ.
Не далеко від військового аеродрому, який розташований в 5 км на північний захід міста Міллерово(Ростовська область, РФ) зосереджені підрозділи 2-ї окремої бригади спеціального призначення ГРУ ГШ МО РФ(вч44917),76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії(р. псков),7-ї окремої гвардійської Червонопрапорної орденів Суворова, Кутузова, Невського танкової бригади(місце постійної дислокації-м. Чебаркуль,Челябінська область),79-ї Гвардійської реактивної артилерійської бригади(місце постійної дислокації-м. Твер), 92-ї окремої радіотехнічної бригади ОсП ГРУ(вч 64845, 682351,с. Сисоївка, Приморський край)

А як відомо, саме 6 і 7 грудня 2014 року було проведено плановою ротацію военнослужвщих з Пскова, Мурманська і Челябінська. В ж ніч з 8 на 9 грудня в Донецьк увійшла колона псковських десантників.

Таким чином, як бачимо ситуація зовсім не радує і інформація про зменшення кількості військ РФ зовсім не відповідає реальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *