У продаж надійшов новий багатофункціональний 11,6-дюймовий планшет-ноутбук ThinkPad Helix 2 від компанії Lenovo

Знаменита на ринку світових виробників комп’ютерних китайська компанія Lenovo почав широкі продажі новітнього гібридного 11,6-дюймового планшетного комп’ютера моделі ThinkPad Helix 2, повідомляє інформаційний ресурс OnPress.info.

Особливістю продукту є багатофункціональний использвание. Пристрій можна використовувати як традиційний планшет, а при нескладному приєднання клавіатури як повноцінний ноутбук.

За словами розробників, пристрій обладнаний сенсорним IPS-екраном з підтримкою формату Full HD (робочий дозвіл 1920 х 1080 пікселів) з підтримкою цифрого пера Wacom входить в комплект. Також Lenovo відзначили, що новенький ThinkPad Helix 2 базується на 14-нм платформі Intel Broadwell з процесором Intel Core 5Y10 M має два ядра з тактовою частотою складової 800 МГц (із Turbo Boost до 2 ГГц), 4 Мб кеш-пам’яті третього рівня і вбудованим графічним контролером Intel 5300 HD з частотою рівною 800 МГц. Як запевняють інженери компанії, показник TDP процесора зазначеного складає всього 4,5 Вт.

У своєму арсеналі гаджет має 4 Гб оперативної пам’яті, твердотільний накопичувач місткістю 128 Гб, слот для карток пам’яті формату microSD, 802.11 ac Wi-Fi і Bluetooth 4.0 адаптери, LTE і NFC модулі, USB 3.0 і HDMI порти, тильну і фронтальну камери, стереофонічні динаміки, вбудовану акумуляторну батарею + додаткову в знімною клавіатурою і працює під управлінням 64-бітною операційною системою Windows 8.1.

Як запевняють менеджери Lenovo, в мінімальній конфігурації пристрій буде коштувати близько $ 980.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *