Ще один суд підтвердив: Городецький – кандидат в депутати

Голова Християнського товариства українців Італії, координатор оргкомітету «Євромайдан Рим» Олесь Городецький виграв суд проти ЦВК, яка відмовилася реєструвати його кандидатом у депутати, аргументуючи це тим, що протягом останніх років він перебував в Україні на 20 днів менше передбаченого законодавством строку.

Про це повідомив у Фейсбуці сам Городецький.

“Вищий адміністративний суд України своєю постановою поставив остаточну правову крапку в справі моєї реєстрації кандидатом в народні депутати”, – написав Городецький.

Суд залишив без задоволення апеляційну скаргу ЦВК і залишив без змін Постанову КААСУ від 06.11.2014 р. Отже, таким чином Городецький стає кандидатом у народні депутати за списком “Народного фронту”.

Читайте також: Суд таки зобов’язав ЦВК зареєструвати Городецького кандидатом у депутати. Документ

“Я звертаюся до Президента України як Гаранта Конституції, щоб верховенство права було дотримано. Звертаюся до прем’єр-міністра та міністра юстиції з проханням забезпечити виконання рішення суду. Слава Україні!” – написав голова Християнського товариства українців Італії.

Олесю Городецькому 38 років. Він народився в Тернополі. Очолював товариство українців-католиків. В Італії займається активною громадською діяльністю. Організатор акції на підтримку Евромайдана в Римі та інших містах Італії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *