Джа Моранту не буде повідомлено після того, як з’явилося відео, на якому він демонструє пістолет

Розслідування НБА щодо відео, на якому Джа Морант тримає пістолет, відбулося після повідомлення у Washington Post про те, що він взяв участь у бійці з 17-річним підлітком минулого літа; Моранту не висунуть звинувачення за інцидент у відео зі зброєю
Поліція повідомила, що захиснику “Мемфіс Гріззліс” Джа Моранту в Колорадо не пред’являтимуть звинувачень у зв’язку з трансляцією відео, на якому він демонструє зброю в стриптиз-клубі.

Управління поліції Глендейла повідомило, що перевірило відео, яке Морант опублікував на своєму каналі в Instagram, на якому видно, як він тримає вогнепальну зброю, і не знайшло доказів скоєння злочину.

Гріззлі, однак, оголосили, що він “продовжуватиме залишатися поза командою принаймні протягом наступних чотирьох ігор”.

«При цьому слід зазначити, що в ніч, що розглядається, звернень на службу до нічного клубу щодо будь-якої зброї до ГПУ не надходило», – уточнили в поліції.

«Згодом не було повідомлень про безлади, і ніхто з громадян або відвідувачів клубу не звернувся, щоб подати скаргу.

«Слідство також дійшло висновку, що нікому не погрожували вогнепальною зброєю, і фактично жодної вогнепальної зброї не було виявлено».

НБА заявила, що також вивчає це питання, і не оголосила про жодні санкції, такі як відсторонення, проти Моранта.

Поліція заявила, що розслідування підтвердило, що «інцидент» — ім’я Моранта не було названо в релізі, у якому згадувалося лише про «видатного гравця НБА» — стався в закладі під назвою Shotgun Willies у Глендейлі.

Дворазовий учасник Матчу всіх зірок транслював відео вранці в суботу після гри “Гріззлі” в Денвері в п’ятницю ввечері.

“Гріззлі” сказали, що Морант буде далеко від команди щонайменше на дві гри, а Морант пізніше сказав, що вирішив “виділити трохи часу, щоб отримати допомогу та попрацювати над вивченням кращих методів боротьби зі стресом і моїм загальним самопочуттям”.

Морант не дав жодних коментарів, а Гріззлі не поділилися, які кроки він робить і чому він шукає допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *