Переваги імплантації зубів та особливості цієї процедури

Імплантація зубів – це безопераційний метод заміни втраченого зуба за допомогою штучного кореня та стоматологічної коронки. Процедура імплантації зубів надає багато переваг, порівняно з іншими процедурами заміни зубів. У цьому вся тексті ми розглянемо головні переваги імплантації зубів.

Однією з головних переваг є те, що коронка, яку встановлюють на імпланті, видно з рота як справжній зуб. Вона встановлюється безпосередньо на імплант і виглядає так само, як і природні зуби.

Сучасні зубні імпланти комфортні та зручні

Імпланти замінюють зниклий зуб, тому хтось може навіть не помітити, що у вас є зуб, що був імплантований до вашої ротової порожнини штучно. Пацієнти можуть насолоджуватися їжею та напоями без жодних додаткових труднощів, начебто у них усі справжні зуби.

Також не слід забувати про підтримку сусідніх зубів, адже відсутність зуба залишає в прокладці сусідні зуби, які ненавмисно починають розсуватися і просуватися в прогалину, яка робить людину вразливою для інших стоматологічних проблем. Зубні імпланти ціни яких сьогодні доступні кожному можуть, як корінні зуби зберігати зуби поряд з ними повністю використаними. Тобто вони не будуть роз`їзжатися і щелепа не буде деформуватися.

Імплантація зубів – процедура, яка проводиться досить швидко та безболісно

Імплантація, як правило, це недовга процедура, що проводиться всередині клініки, приблизно за 3 відвідування (іноді більше, якщо зуб був відсутній тривалий час або навпаки тільки-тільки  вирваний стоматологом). Крім того, імплантація виконується під наркозом, що робить процедуру набагато менш проблемною для самого пацієнта.

Також слід назвати деякі переваги на користь проведення імплантації:

  • Коли людина не має зуба, це ускладнює вимову слів. Це можна усунути за допомогою імплантації зубів.
  • Імпланти довше служать у порівнянні з іншими методами заміни зубів. Це відбувається за рахунок того, що вони здатні витримувати велике навантаження.
  • Встановлення зубних мостів або протезів іноді здається важким через їх основу, що зачіпає ясна. Цього можна уникнути за допомогою імплантації зубів.

Насамкінець можна сказати, що імплантація зубів стає все більш популярною в міру того, як люди розуміють всі її переваги. Імплантація зубів відрізняється від інших методів заміни зубів, тому що вона є однією з найефективніших та надає довгострокові результати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *