Імплантація зубів – яка ціна в 2023 році

Сучасний світ весь час прагне вдосконалень, а сучасна медицина йде в ногу із часом. Тому сьогодні не страшно мати вади, адже майже все можна виправити. Якщо ми говоримо про усмішку, відсутність зуба в зубному ряду не є страшною бідою, адже на щастя сучасна стоматологія може це виправити шляхом встановлення імпланту. Імплантація зубів стає поширеною процедурою, бо завдяки імпланту можна повністю відновити втрачений зуб та зробити посмішку повноцінною. Так ви раз і назавжди зможете позбутись проблеми, яка існує. Стоматологія Identico пропонує пацієнтам широкий вибір імплантів, різних виробників та на різний ціновий діапазон. Якщо порівнювати ціни на імплантацію зубів в Києві, варто зауважити що ціни в клініках досить відрізняються. Для того, щоб зрозуміти ціну під ключ, необхідно прийти до лікаря на консультацію, де кваліфікований фахівець проведе повну діагностику та підбере імплант, який буде підходити саме вам. 

Якщо ви шукаєте стоматологію в Києві де можна встановити імплант, варто звернути увагу на обладнання, яке знаходиться в клініці. При імплантації зуба необхідно робити рентген-знімки і не всі клініки в місті мають точні апарати. Старі апарати роблять сильне опромінення і не завжди дають точний результат, тому варто знайти клініку, де будуть встановлені нові апарати. Стоматологія Identico працює на новому обладнанні, тому ви можете бути впевнені в безпечному лікуванні та якісній діагностиці. 

Як проходить імплантація зуба?

Перед тим як проводити лікування та імплантацію, варто звернутись в перевірену клініку, такою є стоматологія Identico. Після визначення потрібного методу лікування, лікар зробить комп’ютерну томографію зубів, яка допоможе надалі визначити, які будуть потрібні імпланти, і, відповідно проінформує про ціну. Після обстеження ротової порожнини лікар розкаже, скільки часу необхідно для встановлення імплантату, та як буде проходити процес лікування. Також лікар пояснить, які можливі нюанси в тому чи іншому випадку. 

На сайті клініки є повний перелік фірм імплантів та цін на них, тому ви можете перейти на сайт і ознайомитись із цінами. Якщо у вас з’явились запитання щодо імплантації зубів, радимо звернутись до клініки, лікарі із залюбки нададуть більш детальну інформацію. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *