Відомий американський актор Міккі Рурк до 62-ох років остаточно втратив залишки розуму. Про це свідчить його рішення битися на професійному боксерському рингу з 29-ти річним спортсменом Елліот Сеймуомр, повідомляє інформаційний OnPress.info з посиланням на ТАСС. Планується, що поєдинок відбудеться в андеркарді бою за титул чемпіона світу за версією WBO між Русланом Провідникові і мексиканцем Хосе Луїсом Кастільо який відбудеться в Москві. Саме московських грошових «жлобів» і буде потішати стара голівудська зірка. Відзначимо, що в молодості Міккі Рурк виступав на професійному ринзі, але особливих успіхів на цій ниві не досяг і до радості фанатів, повернувся в кіно. Як запевняють промоутери, Рурк знаходиться у відмінній фізичній формі і продовжує готуватися до бою спаррингуя з молодими боксерами. Залишається тільки сподіватися, що це лише рекламний хід і ніхто не жалает передчасної смерті» американському акторові.

У скарбничці збірної України вже друга медаль Кубка світу. Валентині Семеренко вдалося фінішувати з третім результатом, пропустивши вперед Дарину Домрачеву і Кайса Макаряйнен.

Важливо сказати про те, що Валя великий молодець, тому що зуміла пройти всю дистанцію без промахів, але поступилася своїм суперницям у швидкості. Так, від білоруски Дар’ї Домрачової наша спортсменка відстала на 38, 1 секунди, а від срібної медалі – на 10,2 секунди.

Ще одна українка – Юлія Джима допустила лише один промах в гонці, але теж не змогла прискоритися, тому зайняла 15-е місце.

Кубкові очки заробили: Ольга Абрамова – 37 місце, Наталія Бурдига – 40-й результат, Анастасії Меркушиної – 51 місце, Юлії Журавок – 59-е місце.

Першу медаль для України виборов Сергій Семенов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *