Ексклюзив Тома Бредшоу: форвард «Міллволла» про цілі плей-оф Чемпіонату, мрії Уельсу та атакуюче партнерство з Зіаном Флеммінгом

Том Бредшоу став гравцем місяця Sky Bet Championship у лютому; нападаючий у формі розповідає про своє партнерство з Флеммінгом, свою мрію про Уельс і цілі в плей-оф. Дивіться пряму трансляцію матчу «Міллуолл» — «Свонсі» на Sky Sports Football Red Button і в додатку Sky Sports у вівторок; початок о 19.45
У суботу двоє найкращих нападників Міллуолла помінялися ролями.

Через тиждень після того, як Зіан Флеммінг зіграв у команді «Тома Бредшоу», щоб забити перший гол проти «Норвіча», саме пас Бредшоу на Флеммінга призвів до того, що голландець виграв пенальті, що зробило прорив у «Редінгу».

Цього разу «Міллуолл» вистояв, відновившись після хвилюючої, але неприємної поразки 3-2 вдома від «Норвіча» важкою перемогою 1-0 на виїзді, яка повернула їх у плей-офф.

Після сильного сезону наразі вони мають хороші позиції, оскільки наростає набіг.

Бредшоу та Флеммінг були ключовими фігурами в успіху команди до цього моменту. На рахунку пари по 13 голів у чемпіонаті. Тільки чотири гравці в дивізіоні забили більше. Але комбінована гра між ними є важливим аспектом атакуючої гри «Міллуолла».
Його стиль став чимось на кшталт жартівливих жартів на тренувальному майданчику Міллуолла, але не можна сумніватися в його ефективності в цій кампанії. Бредшоу проводить найкращий результативний сезон у своїй кар’єрі на цьому рівні, серед яких два хет-трики. зона комфорту”, – сміючись каже Бредшоу, невдовзі після завершення ще однієї холодної, але бадьорої сесії.
«Але якщо я згадаю свою кар’єру, то більшість моїх голів були забиті або з шестиярдового штрафного майданчика, або з його околиць. Це лише я, як нападаючий, я люблю забивати багато голів з кросів і стрибків, і перебуваючи в штрафному та навколо нього. У той час як Zian заб’є ще кілька ударів з 20-25 ярдів!

«У кожного в команді є різні сильні та слабкі сторони, і ми дуже добре це балансуємо, коли всі як би доповнюють один одного».

Головний тренер «Міллволла» Гарі Роветт, безсумнівно, знайшов правильну суміш серед колективу цього сезону, і це може принести Бредшоу більше індивідуальних похвал, а форвард сподівається отримати шанс додати до своїх трьох матчів за Уельс під час березневої міжнародної перерви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *