Ілон Маск оцінює Twitter у 20 мільярдів доларів

САН-ФРАНЦИСКО. Згідно з електронним листом, який він надіслав співробітникам компанії в п’ятницю, Ілон Маск заявив, що Twitter зараз коштує близько 20 мільярдів доларів, що значно менше порівняно з 44 мільярдами доларів, які він заплатив за покупку соціальної мережі в жовтні.

Електронний лист, який переглянула The New York Times, був надісланий працівникам, щоб оголосити про нову програму компенсації акцій. У ньому пан Маск попередив працівників, що Twitter залишається в нестабільному фінансовому становищі і в якийсь момент минуло чотири місяці до того, як закінчаться гроші. Він сказав, що «радикальні зміни» в компанії, включаючи масові звільнення та скорочення витрат, необхідні, щоб уникнути банкрутства та оптимізувати роботу.

«Твіттер швидко змінюється», — написав пан Маск, додавши, що компанію можна розглядати як «інверсний стартап».

Цінність Twitter впала, оскільки пан Маск кардинально змінив компанію. У жовтні пан Маск зробив Twitter закритим, що означає, що він більше не зобов’язаний забезпечувати прозорість своїх фінансів. Але мільярдер публічно заявив, що компанія втратила дохід, оскільки рекламодавці покинули платформу після його захоплення, і припустив, що Twitter перебуває під загрозою банкрутства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *